Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Jag hjälper er att nå era mål

Trygg Kommunikation drivs av mig, Emma-Karin Trygg Vincic. Jag har arbetat med kommunikation i över 10 år som kommunikatör, projektledare, gruppchef, teamleader och strateg. Jag arbetar metodisk, strategiskt och långsiktigt med mina uppdrag. Målet är alltid att skapa värde och rätt effekt med aktiviteter och strategier.


Trygg Kommunikation Malmö AB

Mejl: emma-karin@tryggkommunikation.se 
Telefon: +46(0)709-540099
Adress: Roslövsvägen 3f, 247 47 Flyinge 
Organisationsnummer: 559086-8930

Godkänd för F-skatt

Hör av dig till mig

Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta mig